Om Good Hair
Salongen, som ligger mitt i centrala Ystad, övertogs av Emelie 2011 och hon skapade något helt eget och utökade verksamheten med det mesta som har med skönhetsbehandlingar att göra, även för hundar :). Det finns nu fyra stylister på Good Hair varav en som tar hand om din hund.

De klipper, stylar, färgar, gör uppsättningar och förlänger håret på det mest proffsiga sätt, och alltid med den nyaste tekniken som finns att tillgå. Alla går ständigt på mässor samt fortbildningar för att hela tiden hålla sig ajour med dagens stilar, färger och verktyg för att skapa allt det du som kund vill ha.

Vår grundprislista
Våra priser här på hemsidan är de vi satt för alla stylister. Ibland kan priserna variera beroende på vad du vill göra med ditt hår. En uppsättning för bröllop eller bal kan vi inte sätta ett fast pris på, utan det måste vi träffas och komma överrens om. Vi måste helt enkelt titta på håret och tillsammans med dig, se vad som passar just dig och hur vi ska kunna ge dig rätt produkter för att nå perfekt resultat. För uppsättningar eller förlängningar av håret måste vi alltid träffas innan vi utför stylingen. Detta ingår alltid i grundpriset. I microblading ingår också ett återbesök.

Kampanjer på Good Hair
Ibland har vi kampanjer på våra tjänster. Det kan vara billigare klippning, färgning, vaxning osv. Håll utkik här så kan du se vad som kanske kan passa just dig.